Hva skjer?

aug
27
tir
Forfatterbesøk Lene Ask
aug 27@13:00-14:00

Vi starter høstens språkkafé med besøk av forfatter og illustratør Lene Ask!

Hun har gitt ut en rekke barne- og ungdomsbøker, og i tillegg har hun illustrert de populære høytlesingsbøkene om Ville Wilma. I 2006 fikk hun Sproing-prisen for tegneserieromanen Hitler, Jesus og Farfar. På Eidsberg bibliotek skal hun snakke om litteratur og det å bruke bilder som kommunikasjon.

Forfatter Lene Ask

Arrangementet er støttet av midler til Bokåret 2019 fra Nasjonalbiblioteket, og er åpent for alle.

Ordførerduell i Indre Østfold kommune
aug 27@19:00-20:30
Ordførerduell i Indre Østfold kommune @ Eidsberg bibliotek

Det aller første kommunevalget for Indre Østfold kommune står for døren, og Eidsberg bibliotek inviterer i den anledning til paneldebatt. Representerte partier ved høstens valg inviteres til å stille med sin ordførerkandidat/listetopp.

Hold av datoen!
Vi håper du vil lade opp til valget sammen med oss!
Sted: Eidsberg bibliotek

aug
31
lør
Sommerlesfest!
aug 31@12:00

Vi inviterer alle barn fra 6-13 år til avslutningsfest for lesekampanjen Sommerles! Det blir is og utdeling av premier. Vi får også besøk av Marius Horn Molaug, tegneserieskaper og forfatter av de populære Verdens verste-bøkene.

sep
3
tir
Fiske i Østfold
sep 3@19:00

Vi markerer Friluftslivets uke!

Fiskeentusiast Pål Dramstad forteller om fiskemuligheter i ditt nærområde, arter og utstyrsvalg. Kom og hør om fisketeknikker du kan bruke!

 

sep
5
tor
Østfold på langs på 180 minutter
sep 5@18:00-21:00
Østfold på langs på 180 minutter @ Eidsberg bibliotek (Kulturtorget)

På sju dager gikk Svein Syversen 156 kilometer gjennom hjertet av Østfold. Gjennom ord og bilder tar han oss med på en enestående vandring, langs skogsstier, på grusveier og ute i ville skauen, fra Rømskog i nord til Søndre Boksjø i sør.

Translate »