Hvordan få enda mer ut av vårt tilbud:

 

Bibliofil APP

Dette er appen som tilsvarer “Mine sider”. Her kan du søke i katalogen, samt finne oversikt over våre åpningstider og beliggenhet. Du får full tilgang til søk, reservering og lånersider. I tillegg får du lånekortet ditt i elektronisk versjon. Bibliofil-appen er nå tilgjengelig for nettbrett og mobiltelefoner med nyere versjoner av Android og iOS.

Appener gratis og kan lastes ned fra App Store eller Google Play

Slik gjør du:
1. Start opp appen
2. Velg bibliotek
3. Logg inn på vanlig måte med lånernummer og PIN.
Skifte mellom bibliotek gjøres enkelt fra menyen øverst på skjermen. Appen gir tilgang til alle Bibliofil-bibliotek.

Eidsberg kommunes APP

Eidsberg kommune har nå fått egen APP hvor du kan abonnere på nyheter og kunngjøringer. Appen inneholder ulike kategorier med informasjon om alt fra kulturliv til andre kommunale tjenester.

Last ned appen gratis fra App Store eller Google Play

Gå inn i appen og merk Biblioteket som favoritt. Da oppdaterer vi deg med informasjon om våre arrangementer, endringer i åpningstider, boktips og mye annet.

PressReader

Lån magasiner og aviser fra mer enn 100 land rett til nettbrettet eller smarttelefonen din. Med appen PressReader kan du velge mellom over 2700 aviser og 1800 tidsskrifter på mer enn 60 forskjellige språk.

Slik gjør du:
1. Last ned appen PressReader fra App Store eller Google Play
2. Besøk et bibliotek i Østfold og koble deg på bibliotekets nettverk. Last ned ønsket avis/tidsskrift til ditt nettbrett/smarttelefon.
3. Du kan laste ned og lese flere aviser og tidsskrift i inntil 72 timer etter ditt siste besøk i biblioteket.

Lykke til og god lesing!

eBokBib

Visste du at du kan låne e-bøker som du kan lese på mobil og nettbrett helt gratis. Alt du trenger for å registrere deg er lånenummeret ditt og passord.
Med appen eBokbib kan du nå låne e-bøker fra biblioteket rett til netbrettet eller smarttelefonen. Du kan velge mellom mange spennende titler. E-boken kan du låne i hele 3 uker og lese enten du er hjemme eller ute på farta.

Slik gjør du:
1. Last ned appen fra App Store eller Google Play
2. Logg inn med ditt lånenummer og pinkode (Fås på biblioteket)
3. Kast ned eller reserver e-boken du vil låne

Filmbib

Filmbib gir alle med nasjonal lånekort muligheten til å se norsk kort- og dokumentarfilm helt gratis ved å logge seg på med sitt nasjonale lånekort og PIN-kode.

Bokhylla

Bokhylla.no er en nettjeneste fra Nasjonalbibliotekets som gir deg tilgang til digitaliserte bøker, aviser og bilder. Her kan du søke og bla i bøker som er utgitt i Norge før år 2000. En rekke norske aviser er tilgjengelig både hjemmefra og på ditt lokale bibliotek. Hele avissamlingen er tilgjengelig hos Nasjonalbiblioteket i Oslo. Tjenesten er gratis tilgjengelig for alle med norsk IP-adresse.

Billedbokhyllla

Billedbokhylla er en nettjeneste som gir brukere med norske IP-adresser tilgang til bøker utgitt i Norge til og med år 2000. Billedbokhylla er gratis tilgjengelig for alle med norsk IP-adresse.

Mine sider

Åpningstider

Åpningstider i dag:
10:00 - 14:00
Dag Åpen Stengt
Mandag 12:00 15:00
Tirsdag 10:00 19:00
Onsdag 10:00 15:00
Torsdag 10:00 19:00
Fredag 10:00 15:00
Lørdag 10:00 14:00
Søndag Stengt

Følg oss

Facebook Facebook

Hva skjer?

feb
19
tir
10:00 PC-hjelpen
PC-hjelpen
feb 19@10:00-14:00
PC-hjelpen
Få hjelp til det du lurer på om PC-er, nettbrett, mobil, internett, e-post, og alt slikt! Elever fra IKT-servicefag ved Mysen videregående skole er klare for å hjelpe deg her på Eidsberg bibliotek. De kan[...]
13:00 Språkkafé
Språkkafé
feb 19@13:00-14:00
Språkkafé @ Eidsberg bibliotek (Kulturtorget) | Østfold | Norge
Velkommen til språkkafe på Eidsberg bibliotek! Lærer du norsk og ønsker å snakke norsk med andre? Er du norsk og vil samtale med folk fra hele verden? Da er du velkommen på språkkafé! Tilbudet er gratis[...]
feb
23
lør
12:00 Fortellerstund for de minste
Fortellerstund for de minste
feb 23@12:00-12:25
Fortellerstund for de minste @ Eidsberg bibliotek (Kulturtorget) | Østfold | Norge
Michelle Skaug leser høyt for de minste i biblioteket. Varighet ca.25 minutter.
feb
26
tir
10:00 PC-hjelpen
PC-hjelpen
feb 26@10:00-14:00
PC-hjelpen
Få hjelp til det du lurer på om PC-er, nettbrett, mobil, internett, e-post, og alt slikt! Elever fra IKT-servicefag ved Mysen videregående skole er klare for å hjelpe deg her på Eidsberg bibliotek. De kan[...]
19:00 Bok og kaffe – “Jeg har fått lån...
Bok og kaffe – “Jeg har fått lån...
feb 26@19:00
Velkommen til bokprat! Denne kvelden presenterer vi nye bøker sammen med musikalske innslag. Det blir smakebiter fra både skjønnliteratur, sakprosa, noveller og dikt. Vi serverer kaffe, te og noe å bite i.
Translate »